Malice za mesec februar

Ponedeljek - 03/02/2020

PIŠČANČJI ZREZEK V GOBOVI OMAKI,VLIVANCI

Torek - 04/02/2020

PASULJ S KLOBASO

Sreda - 05/02/2020

PURANJI ZREZEK PO PARIŠKO NA ŽARU, PRAŽEN KROMPIR

Četrtek - 06/02/2020

GOVEJI GOLAŽ, KRUHOVA ROLADA

Petek - 07/02/2020

OCVRTI RAKOVI REPKI, RIZI-BIZI


Ponedeljek - 10/02/2020

PIŠČANČJE REZINE V GORGONZOLINI OMAKI,NJOKI

Torek - 11/02/2020

RIČET S KLOBASO

Sreda - 12/02/2020

PURANJI CORDON BLUE, TESTENINSKA SOLATA

Četrtek - 13/02/2020

MESNE REZINE V ZELENJAVNI OMAKI, RIŽ

Petek - 14/02/2020

RIBA NA ŽARU, KROMPIRJEVA SOLATA


Ponedeljek - 17/02/2020

CIGANSKA PEČENKA, TARHONYA

Torek - 18/02/2020

ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI, PIRE KROMPIR

Sreda - 19/02/2020

PIŠČANČJI TRIS, AJDOVA KAŠA

Četrtek - 20/02/2020

KANELONI POLNJENI S ŠUNKO IN SIROM,FRANCOSKA SOLATA

Petek - 21/02/2020

SVINJSKA PEČENKA,MLINCI


Ponedeljek - 24/02/2020

MAKARONI PO BOLONSKO

Torek - 25/02/2020

BUJTA REPA Z MESOM

Sreda - 26/02/2020

PEČENICE,KUHAN KROMPIR,KISLO ZELJE

Četrtek - 27/02/2020

OCVRTA PIŠČANČJA BEDRA,RIŽ

Petek - 28/02/2020

PIŠČANČJI ZREZEK NA ŽARU,PIRE KROMPIR,ŠPINAČA


Vsakodnevna malica

Ocvrti piščančji ali svinjski zrezek, ocvrta riba, ocvrti sir pečene hrenovke, piščančji ali svinjski zrezek na žaru, pomfri, solata. Informacije o alergenih v jedeh, ki so na jedilniku, so objavljene v tabeli, ki je priložena jedilnemu listu.





Brezmesne malice za mesec februar

Ponedeljek - 03/02/2020

GRAŠEK V OMAKI, VLIVANCI

Torek - 04/02/2020

RIŽOTA Z MORSKIMI SADEŽI

Sreda - 05/02/2020

ZELENJAVNA OMLETA, PRAŽEN KROMPIR

Četrtek - 06/02/2020

SLIVOVI CMOKI Z DROBTINAMI, KOMPOT

Petek - 07/02/2020

BUČKE NA ŽARU S ČESNOM, RIZI-BIZI


Ponedeljek - 10/02/2020

NJOKI Z LOSOSOM

Torek - 11/02/2020

GRATINIRANE BUČKE S TUNO, KUS-KUS

Sreda - 12/02/2020

ŠAMPINJONI NA ŽARU S ČESNOM, TESTENINSKA SOLATA

Četrtek - 13/02/2020

OCVRTA CVETAČA Z JOGURTOVIM PRELIVOM S PAPRIKO, RIŽ

Petek - 14/02/2020

BUČKINI OCVRTKI, KROMPIRJEVA SOLATA


Ponedeljek - 17/02/2020

ZELENJAVA NA ŽARU, TARHONYA

Torek - 18/02/2020

ŠAMPINJONI V GORGONZOLINI OMAKI, PIRE KROMPIR

Sreda - 19/02/2020

AJDOVA KAŠA Z JURČKI

Četrtek - 20/02/2020

ZELENJAVNI KANELONI, FRANCOSKA SOLATA

Petek - 21/02/2020

GRATINIRANA POLENTA Z ZELENJAVO


Ponedeljek - 24/02/2020

MAKARONI S TUNO

Torek - 25/02/2020

OCVRTI ŠAMPINJONI, RIŽ

Sreda - 26/02/2020

DÖDÖLE S KISLO SMETANO

Četrtek - 27/02/2020

ZELENJAVNI POLPETI, RIŽ

Petek - 28/02/2020

PEČENA JAJCA, PIRE KROMPIR, ŠPINAČA


Vsakodnevna malica

Ocvrti piščančji ali svinjski zrezek, ocvrta riba, ocvrti sir pečene hrenovke, piščančji ali svinjski zrezek na žaru, pomfri, solata. Informacije o alergenih v jedeh, ki so na jedilniku, so objavljene v tabeli, ki je priložena jedilnemu listu.





Solatne malice za mesec februar

Ponedeljek - 03/02/2020

MEDITERANSKA RIŽEVA SOLATA S TUNO

Torek - 04/02/2020

PIŠČANČJA SOLATA POPAJ

Sreda - 05/02/2020

SOLATA Z METULJČKI IN HRUSTLJAVIM PRŠUTOM

Četrtek - 06/02/2020

JEŠPRENJ V SOLATI Z MOZZARELO IN JAJCEM, KOMPOT

Petek - 07/02/2020

MESNA MEHIŠKA SOLATA


Ponedeljek - 10/02/2020

PISANA SOLATA Z OCVRTIMI ŠAMPINJONI, DESERT

Torek - 11/02/2020

KUS-KUS V SOLATI Z MESNIMI REZINAMI

Sreda - 12/02/2020

TESTENINSKA SOLATA S TUNO

Četrtek - 13/02/2020

ZELENA SOLATA S SEZAMOM OCVRTIMI MESNIMI REZINAMI

Petek - 14/02/2020

PIRINA SOLATA S FETA SIROM, DESERT


Ponedeljek - 17/02/2020

TARHONYA V SOLATI Z MESNIMI REZINAMI

Torek - 18/02/2020

SOLATA NICOISE (stročji fižol, tuna, krompir, paradižnik,...)

Sreda - 19/02/2020

AJDOVA KAŠA V SOLATI Z MESNIMI REZINAMI

Četrtek - 20/02/2020

GRŠKA SOLATA, DESERT

Petek - 21/02/2020

PERUTNINSKA SOLATA S KORUZNIM ZDROBOM


Ponedeljek - 24/02/2020

SOLATA IZ TESTENIN IN PIŠČANCA

Torek - 25/02/2020

SOLATA Z OCVRTIMI SIRNIMI PALČKAMI

Sreda - 26/02/2020

PIŠČANČJA PRSA NA SOLATA Z JOGUROVIM PRELIVOM

Četrtek - 27/02/2020

RIŽEVA SOLATA Z BROKOLI IN MESNIMI REZINAMI

Petek - 28/02/2020

SOLATA Z OCVRTIMI RIBJIMI REZINAMI


Vsakodnevna malica

Ocvrti piščančji ali svinjski zrezek, ocvrta riba, ocvrti sir pečene hrenovke, piščančji ali svinjski zrezek na žaru, pomfri, solata. Informacije o alergenih v jedeh, ki so na jedilniku, so objavljene v tabeli, ki je priložena jedilnemu listu.